Ceauşescu&Partners şi-a început activitatea încă din anul 2007, oferind servicii de contabilitate clienţilor săi. În doar trei ani, grupul de firme Ceauşescu&Partners a reuşit să crească susţinut, extinzându-şi gama de servicii profesionale în domeniul economico-financiar, adresate atât către companii, cât şi către persoane fizice. Astfel, echipa de profesionişti Ceauşescu & Partners pune la dispoziţia clienţilor experienţa sa vastă în consultanţă în afaceri, audit financiar, resurse umane, contabilitate şi fiscalitate. Ceausescu & Partners asigură  si servicii juridice,  avand o experienta profesionala in domeniu de 13 ani.

Compania își desfășoară activitatea în oraşul Constanţa, însă serviciile CEAUŞESCU& PARTNERS sunt disponibile clientilor pe întreg teritoriul României, şi din mediul internaţional. Pentru a afla mai multe informații despre noi sau pentru a stabili o întâlnire, vă rugăm să ne contactați cat mai curand.

Ceausescu & Partners si-a facut un renume prin solutiile oferite mediului de afaceri, precum si persoanelor fizice in managementul crizelor. Abordarea integrata si multi-disciplinara, creativitatea solutiilor au adus beneficii importante Clientilor, atunci cand aveau mai multa nevoie. Indiferent de natura provocarii, suntem alaturi de Clientii nostri!